Kolommen zichtbaar maken in Excel: het enige dat nodig is, is een paar klikken!

We hebben het allemaal meegemaakt: u werkt aan een enorm Excel-spreadsheet en plotseling realiseert u zich dat een kolom die u nodig hebt verborgen is.

Maak je geen zorgen! Dit is een veelvoorkomend probleem waarmee veel Excel-gebruikers worden geconfronteerd eigenlijk heel simpel op te lossen.

Dit artikel is bedoeld om u door het proces te leiden kolommen zichtbaar maken in Excel.

Of het nu gaat om een ​​verkooprapport waaraan u werkt, of om het cijferblad van een leerling, met deze stapsgewijze zelfstudie bent u verzekerd van alles.

Maak je geen zorgen als je het de eerste keer niet goed doet, onthoud: oefening baart kunst! Nadat u deze handleiding heeft doorgenomen, beheerst u de kunst van het zichtbaar maken van kolommen en binnenkort bent u een Excel-professional.

Lees ook  14 essentiële dagelijkse zakelijke taken die bewezen zijn om je professionele groei te laten exploderen!

Dit is een handige vaardigheid die iedereen zou moeten kennen, dus vergeet niet dit artikel te delen met je vrienden en collega’s. Hier is het beheersen van Excel!

Eerste stap: het Excel-bestand openen

Om te beginnen, eerst open het Excel-bestand waar de verborgen kolom bestaat. Dit is het bestand waaraan u wilt werken. Het kan bijvoorbeeld een verkooprapport zijn of een cijferlijst van een leerling, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Tweede stap: de verborgen kolom lokaliseren

Zodra u uw Excel-bestand geopend heeft, is de volgende stap: zoek de verborgen kolom. Klik op de kop van de kolom die zich direct links van uw verborgen kolom bevindt.

Als er meerdere verborgen kolommen zijn, selecteert u de kolom links van de eerste verborgen kolom.

Derde stap: het selecteren van de kolommen

Nadat u de verborgen kolom heeft gevonden, houd de linkerklik ingedrukten sleep uw muis naar rechts. Hiermee selecteert u de kolomkop rechts van uw verborgen kolom.

Lees ook  Overnight keuken transformatie: Pro geheimen voor een sprankelend schone oven!

Als u te maken heeft met meerdere verborgen kolommen, zorg er dan voor dat u de kolom rechts van de laatste verborgen kolom selecteert.

Vierde stap: de kolommen zichtbaar maken

Nadat u de kolommen heeft geselecteerd, klikt u er met de rechtermuisknop op. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Nu gebeurt de magie wanneer je klik op Zichtbaar maken in dit menu.

Uw verborgen kolommen zouden nu zichtbaar moeten zijn. Als dit niet het geval is, herhaalt u eenvoudigweg de bovenstaande stappen totdat dit wel het geval is.

Daar heb je het! Een eenvoudige, stapsgewijze handleiding voor het zichtbaar maken van kolommen in Excel. Vergeet niet: oefening baart kunst. Wees dus niet ontmoedigd als u het de eerste keer niet goed doet. Blijf het proberen, en binnenkort ben je een Excel-professional.

Lees ook  Hoe een schonere oven uw kookvaardigheden kan revolutioneren!

Heeft dit artikel je geholpen? Als dat zo is, houd het dan niet voor jezelf. Deel het op uw sociale netwerken en laten we meer mensen helpen Excel onder de knie te krijgen!

Related post