Van speelgoedschappen naar het witte doek: 3 geweldige feiten om te weten over Barbie Film!

Stap binnen in de glamoureuze wereld van Hollywood terwijl we vijf verrassende geheimen onthullen achter de langverwachte ‘Barbie’-film met de charismatische Margot Robbie en hartendief Ryan Gosling.

Net wanneer je dacht dat de filmwereld niet spannender kon worden, herinnert Hollywood ons eraan dat we leven in een tijd waarin zelfs onze jeugdherinneringen tot leven kunnen komen op het scherm.

De iconische Barbiepop, een modefiguur die velen heeft geïnspireerd in hun dromen, stapt nu uit het roze Droomhuis en de echte wereld in.

Met de Australische actrice Margot Robbie en de Canadese acteur Ryan Gosling in de hoofdrollen, belooft deze film een cinematografisch spektakel te worden dat net zo levendig, inspirerend en divers is als de Barbie-wereld zelf.

De casting coup

Als het gaat om de cast, is het moeilijk om iemand te bedenken die Barbie beter kan vertolken dan Margot Robbie. De Oscar-genomineerde actrice staat bekend om haar veelzijdigheid en haar vermogen om een breed scala aan personages neer te zetten.

Aan de andere kant zal Ryan Gosling, bekend om zijn knappe uiterlijk en acteertalent, Ken spelen. Deze casting coup voegt zeker A-list aantrekkingskracht toe aan de film.

Maar weinig mensen weten dat Margot Robbie niet de oorspronkelijke keuze was om de beroemde pop te spelen. Amy Schumer en daarna Anne Hattaway werden als eerste benaderd. Maar eerlijk gezegd, wie anders dan Margot Robbie kan Barbie zo perfect belichamen?

Roze is het nieuwe zwart!

Voor de speelfilm was een enorme hoeveelheid roze verf nodig om een kunstmatige achtergrond te creëren met behulp van deze intense roze kleur.

Lauren Proud, vice-president van internationale marketing bij Rosco, de toonaangevende verfleverancier in de VS, vertelde de Los Angeles Times dat hun volledige voorraad roze verf werd leeggehaald voor de film, wat leidde tot een landelijk tekort aan de kleur!

Verbluffende cijfers

Op 14 augustus kondigde Warner Bros aan dat Barbie haar derde opeenvolgende week op nummer één stond in de Noord-Amerikaanse box-office met $502,6 miljoen. Het is een kolossaal bedrag, en het zal alleen maar groter worden gezien het internationale succes van de film!

Dus, ben je klaar om in de wereld van Barbie te stappen? Vergeet niet om je enthousiasme voor de aankomende Barbie-film te delen op je sociale mediaplatforms.

Lees ook  Top 6 diepvriesdesserts die je deze zomer niet mag missen

Related post